Home دانستنی ها قهوه و مصرف قهوه در کشور های مختلف

قهوه و مصرف قهوه در کشور های مختلف

0

 سرو و مصرف قهوه در کشور های مختلف

برای برخی از مردم قهوه همان چیزی است كه از شركت تولید قهوه استارباكس خریداری می كنند. تا بتوانند از احساس خواب آلودگی پشت میز كار جلوگیری به عمل آورند. اما برای بسیاری استفاده از قهوه روشی است برای ارتباط برقرار كردن با اشخاصی دیگر كه قرن ها با هم فاصله دارند.

در این مقاله قرار است از روش طبخ و مصرف قهوه در کشور های مختلف باخبر بشیم.پس تا آخر با ما همراه باشید.

در زمان حضور در كافی شاپ های محلی و یا حتی در مواقعی كه مشغول گردش در اماكنی که کمتر آنرا میشناسند؛ هستید. اغلب این امكان فراهم است. كه كورسویی از فرهنگ جهانی و تاریخ را در آن بیابید. بنابراین با آشنایی با فرهنگ كشورهای مختلف در زمینه تهیه انواع نوشیدنی ها به خصوص قهوه، می توانید هوشمندانه سفر كنید

ترکیه

میگویند؛ كه این كشور، مركز اولین قهوه خانه ها در قرن شانزدهم میلادی بوده. و هنوز هم در به عنوان یكی از بهترین مراكز قهوه در جهت لقب دارد.

این مكان ها زمانی مركز تجمع و دور هم جمع شدن هنرمندان و روشنفكران آن زمان برای بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل سیاسی و موضوعات دیگر بوده اند.

برای خرید انواع اسپرسوساز با قیمت مناسب اینجا کلیک کنید.

روش آنها برای قهوه دم کردن؛ جوشاندن؛اسپرسو به شیوه ای عالی می باشد. زمانی كه این نوشیدنی را كه به صورت سنتی پس از وعده های غذایی صرف شده میل كردید؛ فنجان آن را برگردانید. و بر روی نعلبكی قرار دهید. و منتظر چكیدن ته مانده آن در داخل استكان بمانید.

آن گاه دوستان شما طبق طرح و نقش های ایجاد شده در داخل فنجان، طالع شما را برایتان بازگو میکنند. این طالع شبیه به فال كارت های تاروت، در بین مردم تركیه غیر معمول نیست، مردمی كه به این نوع طالع، فال می گویند و امیدوارند كه خبرهای خوبی در مورد آینده خود بشنوند.

ایتالیا

ایتالیایی ها به خاطر فرهنگ قهوه شان بسیار معروف هستند. به نظر آنها قهوه را باید به صورت آرام و آهسته بشونید. بنابراین كسانی كه عادت دارند؛ در حال حركت قهوه بنوشند؛ مطلع باشند. در این كشور بسیاری از فروشگاه ها قهوه را در لیوان ها و فنجان های كاغذی ارائه نمی دهند.

مردمان این كشور یك اسپرسو گرفته؛ و به جای اینكه بر روی یك صندلی در كنار نزدیك ترین میز بنشینند، تمایل دارند؛ كه آن را به صورت ایستاده در یك كافه بنوشند. همچنین در مورد شیر در قهوه، یك عقیده جالب و بسیار محكم نیز دارند – بعد از نهار نباید كاپوچینو، لاته و یا هر نوع نوشیدنی با تركیب شیر سفارش دهید – آنها قویاً جزء نوشیدنی های صبح هنگام هستند.

ویتنام

این كشور كه معمولاً به خاطر قهوه منطقه جاوه كه اتفاقاً شایستگی این نام را نیز داشته، معروف می باشد، تركیبی خوشمزه و مخصوص به خود از قهوه را دارا است. قهوه ویتنامی با عنوان كافه سوئادا، با دو قاشق غذاخوری كامل از شیر غلیظ شیرین شده، همراه با قهوه بو داده، كه از روی یك فیلتر آهنی خاص ریخته می شود؛ تهیه می شود. در نهایت زمانی كه آماده شد، به سرعت به داخل یك لیوان پر از یخ ریخته می شود و حالا آماده نوشیدن است! این رویه از زمانی كه قهوه برای اولین بار توسط فرانسوی ها در دهه 1800 در كشور ویتنام معرفی گردید، وجود داشته است. در این مدت، آنها از شیر غلیظ شده؛استفاده كرده اند. چرا كه دسترسی به شیر تازه شدیداً مشكل بوده؛ و این نوع شیر كمیاب است.

ایرلند

در این كشور نهایتاً یك قهوه، یك اثر باقی مانده درمانی واقعی است. این نوشیدنی معروفِ بعد از شام، بسیاری از موارد مطلوب و مورد علاقه مردم را با هم تركیب و ادغام می نماید: قهوه داغ، نوشیدنی الكلی ایرلندی و خامه غلیظ (اگرچه در حال حاضر استفاده از نوع دیگری از خامه یعنی خامه پف كرده، معمول تر است).

۶ اسپرسوساز مسافرتی قابل حمل و پرفروش

اگرچه این نوع قهوه در دهه چهل در دهكده كسلدرگ توسعه یافت. اما اولین بار توسط گردشگران امریكایی درست شد. همان مردمی كه نمی توانستند؛ آب و هوای سرد و بارانی كه اغلب اوقات در این بخش از جهان مشاهده می شود را تاب بیاورند.

برزیل

همان امریكائی هایی كه نیازمند كمی گرما بودند؛ فكر می كردند؛ كه قهوه برزیلی می نوشند. قهوه ای كه تركیبی از قهوه داغ، خامه و عرق نیشكر (یا براندی) بوده؛ و كمی دارچین روی آن میریزند. اگرچه از این موضوع كه برزیل، بزرگترین تولید كننده قهوه در جهان است، نباید خیلی متعجب و شگفت زده شد. اما این نكته را نیز بایستی دانست كه در این كشور روش های متعددی برای تهیه قهوه وجود دارد. كافه زینو یا خیلی آسان تر، كافه طرفداران بسیاری دارد به طوری كه مردم محلی پیشنهاد می كنند كه صبح، بعد از ظهر و یا حتی شب آن را بنوشید – چرا؟ (برخلاف باور بسیاری) به منظور كمك به خوابی بهتر! این قهوه شبیه به قهوه اسپرسو است، اگرچه به آب آن پیش از اضافه كردن قهوه، شكر افزوده می شود. قهوه یكی از اساسی ترین محصولات در برزیل است. به طوری كه در فاصله بین سال های 1880 تا 1930 از آن با عنوان كافه كوم لیت (یعنی قهوه با شیر) در امور سیاسی برزیل یاد می شد. این كشور در حال حاضر نزدیك به 100 درصد قهوه جهان را تولید می كند.

یونان

فراپِس نوشیدنی كافئین دار مخصوص كشور یونان است،. به طوری كه در این منطقه از جهان هدف اصلی قهوه، فراهم آوردن؛فرصتی برای استراحت در تابستان های بسیار گرم و بی حال كننده می باشد.

یک بار برای همیشه: چای یا قهوه؟

تركیب اولیه این قهوه از دو قاشق قهوه فوری، شكر (یا طعم دهنده ای دیگر) و آب تشكیل می شود. سپس در یك هم زن، تا زمانی كه تبدیل به كف گردد؛ هم میزنند. در نهایت، آب سرد و شیر خشك شده؛به آن اضافه می گردد.

یكی از كاركنان شركت نستله در شهر سالونیك به طور اتفاقی و زمانی كه نتوانست برای قهوه صبح خود آب گرم بیابد، این قهوه را به این شكل درست كرد. امروزه این نوشیدنی به عنوان یكی از معروف ترین نوشیدنی های كشور یونان شناخته می شود.

اتیوپی

زمانی كه عثمانی ها قرار بود قهوه خانه هایی را به جهانیان معرفی نمایند، این محصول را از این كشور افریقایی گرفتند. قهوه این منطقه از جهان با عنوان بونا، نقشی پراهمیت در مراسم ها دارد. رویه تهیه آن حدود دو ساعت به طول انجامیده. و با بو دادن؛دانه های قهوه آغاز می گردد. انجام كامل این رویه به عنوان افتخار و احترامی برای میزبان ها در مقابل میهمان ها تلقی می شود. و شما بایستی؛كارهای مربوط به آسیاب كردن؛و از صافی عبور دادن؛را نیز تماشا نمایید. قهوه را به تعداد سه مرتبه دم می كنند – اولین مرحله آوِل، دومی كاله ای و سومی بوراكا نام دارد. هر مرحله از یك كوزه سنتی یا جِبِنا میریزند. و حین سِرو از فاصله یك فوت بالاتر نسبت به سینی نگه داشته می شود. امروزه بسیاری از اتیوپیایی ها به قهوه خود شكر نیز می افزایند. اما در اصل و به شكل سنتی آن، نمك و یا یك نوع كَره سنتی آغشته به ادویه جات خوشمزه را به آن می افزایند.

امیدوارم این مقاله “قهوه در کشور های مختلف” جالب بوده باشد و به اطلاعات عمومی شما اضافه کرده باشد.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

خروج از نسخه موبایل